Online Reserveren

Italiaans restaurant Amsterdam

Wilt u online reserveren? vul dan onderstaand formulier in. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om de reservering te bevestigen.

 

 
 

Wilt u direct een reservering maken? Bel: 020 627 12 82

Wij zijn geopend van maandag t/m zondag van 16.00 uur tot 23:30. Kom en geniet van onze Italiaanse gastvrijheid in Amsterdam. Zowel kleine als grote groepen zijn bij ons van harte welkom!

Groepslunch alleen op reservering, zeven dagen in de week van 12:00 tot 16:00 uur.

Italiaans Restaurant Amsterdam

Italiaans restaurant gelegen in het centrum van Amsterdam, tussen het Centraal Station en de Dam. Savini is sinds 1982 geopend en is een begrip in en buiten Amsterdam. Veel bedrijven, studenten, toeristen en gezinnen weten onze kwaliteit, prijs en gastvrijheid erg te waarderen. Savini is elke dag open van 16:00 tot 23:30 (lunch van 12:00 tot 16:00 alleen op reservering) Wilt u genieten van een heerlijk Italiaans lunch of diner in ons restaurant? Voorkom verrassingen en reserveer nu online of bel. Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen in ons Italiaans restaurant in de historische binnenstad van Amsterdam Centrum.

Italiaans eten Amsterdam

Italiaans wijn Amsterdam

Ook voor groepen

GROEPSDINER AMSTERDAM CENTRUM

Groepslunch Italiaans restaurant Amsterdam

Alleen op reservering, zeven dagen in de week van 12:00 tot 16:00 uur.
Bent u op zoek naar een prachtig locatie waar u kunt lunchen of dineren met een groep? Bij Savini verzorgen wij dit graag voor u. De ideale Italiaans restaurant voor uw groepsdiner in de historische binnenstad van Amsterdam Centrum. Savini biedt plaats aan max 50 personen, voor zowel zakelijke als particuliere lunches en diners.

Klanten over

Savini Italiaans restaurant

Aanbevolen op Tripadvisor
Aanbevolen op Yelp
yelpitaliaansrestaurant